_Zdravím vás!

Dobrý den ze stránek scuka.cz

Vítám vás na mých informačních stránkách!

Jejich cíl je vlastně jasný a jednoduchý – ukázat tomu, kdo má zájem, co umím a v čem můžu být prospěšný. Internetem a hlavně jeho „pozadím“ se zabývám už od počátků internetu. Tehdy jsem se musel v rámci aktivace mého připojení podepsat prohlášení, že nebudu Internet používat pro komerční účely 😊. Objednávky zboží přes fax byly náhle dávnou minulostí. Na internetu samozřejmě existuje množství serverů umožňujících vlastní prezentaci. Každý portál se ale musí nějak profilovat. LinkedIn více do stylu velkých firem, korporátu a managementu. Weby typu navolnenoze.cz nebo freelance.cz zase umožňují prezentaci v širokém rozpětí IT technologií a software. Od programátorů v nejrůznějších jazycích až po funkci copywrighter (no tak Copywriter, no) a nebo i onu SEO & PPC optimalizaci. Já chci pro mého typického klienta výhodně kombinovat tyhle docela rozdílné IT znalosti do jedné osoby!

Tak se snažím – na LinkedInu ukázat že mám za sebou zkušenosti vrcholového manažera. Ale současně s přehledem zvládnu nakonfigurovat DNS záznamy u WEB domény a serveru. Stejně tak, v roli Copywriter můžu psát texty pro SME společnosti. Na portále navolnenoze.cz a nebo freelance.cz zase prezentuji, že umím klientovi vylepšit pozice při vyhledávání jeho WEBu na vyhledávači typu Google nebo Seznam. A také mám zkušenosti v řízení IT projektů a dokážu tedy komunikovat i s dodavatelem CRM řešení nebo datovou linku z MAKE, kterou má klient napojenou na svůj WEB a ono to „nějak nefunguje“… 

Tak jak tedy - Linkedin, Freelance nebo navolnenoze?

Ivo Ščuka

Kterýkoliv WEB z toho. A proto je nejlepší, když Vám to celé ukážu najednou a u na mém webu www.scuka.cz.  Podle toho, jak já chci a v rozsahu jaký časově zvládám. A na Vás je, co si vyberete ke čtení. A přitom dynamicky, podle toho, co a jak se na trhu objevuje, co všechno řešíme a řešit budeme s mými klienty. Protože ona ta kombinace znalostí základů WWW prostředí, domén, DNS záznamů, SEO, PPC kampaní, dynamických reklam i klíčových slov fakt není běžná. 

I propojení na vlastní obsah, odstranění chyb z rozsahu, ale i technologických nesprávností, atd. Je toho strašně moc, co může zlepšit informaci vašemu klientovi, vaši pozici na vyhledávači a nebo snížit cenu u vaší PPC kampaně. No a proto je pro mne nejlepší, když Vám to celé ukážu najednou a u na mém webu www.scuka.cz

Podle toho, jak já chci a v rozsahu jaký časově zvládám. A na Vás je, co budete číst. A přitom dynamicky, podle toho, co a jak se na trhu objevuje, co všechno řešíme a řešit budeme s mými klienty. A samozřejmě => když něco nevím, tak se zeptám. Riskujete maximálně to, že se nic nedozvíte a budete na tom stejně jako před otázkou. Tak se ptejte – můžete mě kontaktovat na LinkedIn. Také kouknout na reference navolnenoze.cz, nebo se ozvat přímo na email ivo[at]scuka.cz. A pokud máte chuť ještě něco číst, můžete se kouknout třeba TADY.

Další články

Ivo Ščuka fotografie

Zadejte svůj email 📧, odhlásit se můžete vždy 😎